Seat alhambra: electronica

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

we maken nogal een vreemde storingen mee. Zo hebben we al een paar keer geen display gehad maar kom toch weer terug bij uit en aan zetten van auto. De laatste keer bleef de ventilator achter de radiateur volop doorlopen. Hebben we de stekker los gemaakt en vervolgens na enkele dagen weer vastgemaakt, probleem is niet meer terug gekomen. De brandstof meter geeft aan dat we moeten tanken, maar bij aan en uitzetten van de auto kan de meter aangeven dat er nog behoorlijk wat brandstof in de tank zit. De automatische versnellingsbak hapert af en toe zodat de auto niet doortrekt naar een volgende versnelling. Bij op nieuw starten is het probleem meestal opgelost. We hebben de auto al een paar keer laten uitlezen maar dan kunnen ze niets vinden. Wie weet raad?

romoba

Geplaatst door romoba (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

even terug naar de dealer, daar zit nog garantie op.

paul,

romoba (0), 17 jaar geleden

zoals je ziet zit er waarschijnlijk geen garantie meer op

Seatje (0) PRO, 17 jaar geleden

Denk dat je de massa punten is moet gaan controleren...
Het wil nog wel eens gebeuren dat de massa punten gecorodeerd zijn of niet goed vast zitten wat zorg voor een slechte massa.
En dit geeft hele vreemde storingen...
Dit probleem verwijst niet naar een storing maar heel veel dus ja een massa punt wordt voor veel componenten in de auto gebruikt en als die niet goed is veel storingen...

Mvg Arian

romoba (0), 17 jaar geleden

daar zat ik ook aan te denken, alleen (voor een leek) zijn dat er veel en waar kun je het beste beginnen en kun je dat zelf doen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.