Seat Ibiza: Foutcode

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 14 TDI Ecomotive

Ik heb sinds januari van dit jaar een tweedehandse seat Ibiza 14 TDI ecomotive gekocht.De eigenaar was niet meer in het bezit van een handleiding voor deze wagen.Ik moet pas binnen 5000km op onderhoud.Toch krijg ik nu wanneer ik start een geluidje en een moersleuteltje te zien en INSPEC als foutcode.Is dit normaal?Geeft die misschien aan dat ik binnen de 5000Km op onderhoud moet?Of is er echt iets mis.Er is nog genoeg olie in de wagen,dat heb ik al gecheckt.
Misschien een stomme vraag,maar als ik een handleiding had,kon ik het zo nakijken.

Alvast bedankt!

Kristin

Geplaatst door Kristin (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

INSPEC (inspectie) geeft aan dat de auto NU een onderhoudsbeurt nodig heeft

Kristin (0), 13 jaar geleden

Hoi,

Bedankt voor je bericht.Raar dat die zoveel vroeger(5000km) aangeeft dat het nu dringend is om een onderhoudsbeurt te doen(oliepeil is ook nog eer dan ok).Maar ik zal je advies opvolgen en naar de garage gaan om een afspraak te maken.

Bedankt!

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

in het carter zit een olie kwaliteits sensor, adh van deze gegevens en je eigen rijstijl wordt bepaald waneer het INSPEC lampje moet gaan branden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.