SEAT Altea XL 2012: koppeling

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CBZ, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 77

vraagje aan de experts , wij hebben een althea XL en heel soms valt de koppeling langzaam weg en zakt hij naar de bodem toe , als je dat het pedaal omhoog treks is het weer een hele poos goed en kan je weer weken rijden .

nou wil ik het wel oplossen omdat mijn vrouw er ook inrijd .

iemand een idee hoe dat kan ? of wat te gaan vervangen ?

olie pijl is goed en zie geen lekkage bij de versnellingbak , en binnen onder het dashboard

kor de boer

Geplaatst door kor de boer , lid sinds 14 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Er zal toch 1 van de cilinders inwendig lekken , dit zal dan beter onderzocht moeten worden , of zoals de meesten doen beginnen met de bovenste te vervangen omdat dat het makkelijkst is.

    de gene op de bak bedoel je ... . de gene binnen in is inderdaad een uitdagender klusje - kor de boer, 1 jaar geleden

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Bij de bal zit hij er binnenin moet de versnellingsbak er voor af , bij het pedaal is makkelijk.

kor de boer, 1 jaar geleden

ahaaaaaa net andersom dus :) na ja we gaan het zien , net 2 besteld en maar een voor een vervangen , hopen dat het de gene is bij het pedaal ....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Altea XL of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.