Seat Leon: Schema Necam Mega

Bouwjaar: 2001

Ik ben op zoek naar het elektrische schema van de Necam Mega LPG installatie (inbouw datum 30-08-2001 Seat Leon 1.8 20V APG). Ik kan het Diagnose-draadje(grijs) niet vinden (heel de kabelboom al nagezocht ook al gedeeltelijk geopend). Er loopt van de grote stekker (rechter als je op de stekkerkant kijkt met de afsluitplaat onder), dit is ook de stekker met de meeste aansluitingen, één grijze draad maar die gaat naar de Motronic-computer dus die zal het niet zijn.
Nu wil ik graag weten op welke plaats de diagnosekabel op de LPG-computer aangesloten zit, want er zou altijd een Diagnoseaansluiting aanwezig moeten zijn.
Wie kan mij helpen?

M3GTDRIVER

Geplaatst door M3GTDRIVER (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

volgens mij! zit deze aansluiting bij/aan de keuze schakelaar!

hang me er niet aan op!

paul,

M3GTDRIVER (0), 18 jaar geleden

Paul, ik ga niemand ophangen maar hij zit er echt niet. Gisteren heb ik zowat de hele kabelboom opengesneden maar alle draden die uit de LPG-computer komen zijn ergens aangesloten.
Vandaar dat ik nu op zoek ben naar een schema waar ook de daadwerkelijke aansluitingen met plaatsnummer en draadkleur vermeld zijn. Zo kan ik misschien een nieuwe kabel maken en mijn systeem uitlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.