Seat Cordoba: Seat Cordoba kopen????

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo,

Een vriend van me heeft uiteindelijk z'n rijbewijs gehaald, we zijn op zoek naar een auto voor hem en denken dat het CORDOBA wordt. Alleen weten we niet zo veel af van een cordoba af.
Ik heb alleen wel gehoord dat ze niet zo zuinig rijden, weet niet of dat klopt. We gaan misschien voor de 1.6 1994 t/m 1996. +/- 1250 EUR.

Kunnen jullie mij iets over het verbruik vertellen en waar we extra op moeten letten bij het kopen van zo'n auto van een (particulier).

tsgenc

Geplaatst door tsgenc (65) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arie549 (0) PRO, 16 jaar geleden

roest.....met name dorpels en achterste wielkast randen....

chris22 (0) PRO, 16 jaar geleden

ik rij zelf een seat ibiza 1600

als ik rustig rij haal ik makkelijk 1 op 13 je moet opletten dat de onsteking nog goed is is ee nzwak punt kosten om te vervangen is niet hoog gaat voraal om verdeel kap en rotor

en je moet er op letten dat als de motor stationair loopt rustig loopt zoniet dan is de kans groot dat je gasklephuis in het ergste geval kapot is

ik hoop je zo genoeg info te hebben gegeven

en wat dat roest betreft daar hebben ze zelden last van

met vriendlijke groet chris

timhoeks2 (0) PRO, 16 jaar geleden

en versnellingbakken gaan nogal eens kapot. flink eind proefrijden dus!

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

indien zo'n auto er goed uitziet en hij rijdt ook nog lekker dan heb je geluk voor die 1250,- mensen! durf toch eens te leven, durf iets te avonturen.... dingen zoals roest, kleine gebreken, het is vast wel te vinden aan een auto van bj 95.... maar dat mag dan ook dunkt me.

Gr. paul,

timhoeks2 (0) PRO, 16 jaar geleden

ja, ook waar ja, je koopt tegenwoordig een gazelle voor dat geld!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.