Seat Cordoba: seat cordoba lekke koppaking

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 cc

hallo
Wij hadden/hebben de kop pakking van de auto lek. Die hebben wij reeds vervangen met een nieuwe kop pakingset (kop laten vlakken) en nieuwe waterpomp en een nieuwe distrubutie riem met spanrol en een nieuw oliefilter geplaatst en nieuwe cilinder kopbouten. Nadat de auto ongeveer 100 km goed heeft gelopen is de kop pakking weer lek. heeft iemand tips hoe nu verder moet???????????

veldboer

Geplaatst door veldboer (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 10 jaar geleden

Juiste aanhaalmoment gebruikt? Cilinderkop lek.? Is het deelvlak van de motor wel vlak? Koppakking wel goed geplaatst? Juiste koppakking?

veldboer (0), 10 jaar geleden

juiste aanhaalmoment ja (40 60 90 90) koppaking komt bij een automaterialen zaak weg heeft hij op kenteken besteld dus ik mag ervan uit gaan dat de onderdelen goed zijn. Hoe kan ik zien of het deelvlak van de motor wel vlak is? En hoe kan ik zien dat de cilinderkop lek is? We hebben al met al voor de oonderdelen 360 euro betaald dus we willen hem graag goed krijgen...

P. Kelder (0) PRO, 10 jaar geleden

Cilinderkop is de meeste gevallen altijd laten vlakken en afpersen.
Ook de klepzitting weer even fijn maken.

Gr. paul

veldboer (0), 10 jaar geleden

we hebben nu een goedje bij de olie gedaan wat moet dichten Wynns. Heeft iemand daar ervaring mee hoe snel dit gaat werken?

Ralf_Jensen (0) PRO, 10 jaar geleden

[quote=veldboer]een goedje bij de olie gedaan[/quote]
Dus hij lekt motorolie naar de buitenzijde van het blok? Is het blok niet gescheurd?. Klepdekselpakking slecht? Waar komt die olie tussenuit?
Plaats eens een fototje.

veldboer (0), 10 jaar geleden

hallo
de olie komt tussen de cilinderkop en het uitlaatspruitstuk rechts weg.(als je ervoor staat) Wij beginnen zelf ook steeds meer te denken dat de kop gescheurd is. Helpt daar dat goedje ook voor? Iemand ervaring?

kaleido 1 (1855) PRO, 10 jaar geleden

Nee .

Ralf_Jensen (0) PRO, 10 jaar geleden

Sluit ik me bij aan. Helpt niet. Zonde van je geld.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.