Skoda Octavia: achterdeur niet te openen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

De rechterachterdeur van mijn Octavia wil niet meer open. Ook reageert het raam niet meer op de electrische bediening. Ik vermoed dan ook dat de stekker is losgegaan en/of er een storing in het electriek zit.
Nu wil ik de deur openen om de bekleding er af te halen, maar de deur wil dus niet open... Ook niet van binnenuit (met de hendel). T lijkt dat de vergrendeling dicht zit en blijft zitten. Als ik de (binnen-) hendel opentrek, gaat wél het palletje van de deurvergrendeling mee omhoog, maar de deur lijkt op slot te blijven...
Wie heeft er (buiten 'gepast geweld gebruiken' ) een oplossing om de deur open te krijgen?


Met ander woorden... Is d'r geen handige 'inbreker' beschikbaar die me even zegt hoe je zo'n deur openkrijgt? In de films zie je die beroepsjongens altijd 'effe' met zo'n metalen stripje in de weer, en KLAAR... !

jaspert2005

Geplaatst door jaspert2005 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Jasper

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Hou de vragen onder 1 topic dit voorkomt enig verwarring.

Dit nieuwe topic komt hiermee te vervallen

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.