Skoda Octavia: cv

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

problemen met de c.v.
als de bestuurders deur met de sleutel word geopend blijven de andere portieren gesloten de afstand bediening werkt ook niet (zou aan de batterij kunnen liggen) als ik de andere deur open met de sleutel gaan alle deuren wel ook open zo ook het koffer, maar soms sluit en opent hij een paar keer snel achter elkaar, ook tijdens het rijden sluit en opent hij spontaan, zo ook als de auto stilstaat

g.cuypers

Geplaatst door g.cuypers (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1755) PRO, 10 jaar geleden

kan aan je slot als zodanig liggen , maar controleer de bedrading van de linker deur eens in de doorvoer tussen deur en deurstijl.

Audidriver73 (0) PRO, 10 jaar geleden

Ook dit is uit te lezen.

g.cuypers (0), 9 jaar geleden

na ingespoten te hebben stekker en slot met contact spray heeft het ongeveer een jaar redelijk goed gewerkt, nu beginnen de problemen weer heb t paneel los geschroeft en de stekker op spanning erin gedrukt nu werkt het wel, moet er dus een ander slot in plaatsen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.