Skoda Octavia: deurslot hapert af en toe

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

mijn deurslot hapert af en toe, nu wil ik de bekleding loshalen om de kontakten schhon te maken. Hoe doe ik dat het beste?

wim1000

Geplaatst door wim1000 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

wim

spaar je de moeite, er valt niets schoon te maken. het betreft een elektronische slotmechanisme. vervangen is de enige oplossing.

Gr. paul

wim1000 (0), 16 jaar geleden

het is wel frappant dat met weeromslag van nat naar droog alles een dag perfect werkt en daarna weer gaat weigeren, de deuren blokkeren zoals het hoort bij 10km/h alleen de linker voordeur springt dan weer open. Denk je echt dat een slecht contact geen oorzaak kan zijn, want vervangen van de unit is akelig duur!

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

wim

ik ben ook voorstander van repareren dan lukraak maar vervangen. en ik denk niet dat het een slecht / defect contact is, dat weet ik wel zeker heb er bosjes van vervangen, elke week wel één en het meest in de linkerportier. duur ? valt mee hoor, compleet slot goed 100,-

Gr. paul

wim1000 (0), 16 jaar geleden

ok, bedankt voor je reactie. De garage vroeg een wereldprijs. Ik zal eens gaan shoppen voor een betere prijs. Bedankt en groetjes,
wim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.