Skoda Fabia: gekraak voorkant

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

zo het ene probleem opgelost, nu het volgende.
de auto maakt een krakend geluid bij de voorkant als ik drempels neem en bij bochten, zeker met dit koude weer, nu is mij verteld dat dit een bekend probleem is, het zijn de draagarmrubbers. mijn vraag de rubbers kosten bijna niks, maar wat mogen ze max. vragen voor een reperatie hiervan, oude rubbers eruit en nieuwe erin?
wederom alvast bedankt voor de moeite

gr. david

davidw

Geplaatst door davidw (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

Tiguan (0) PRO, 13 jaar geleden

Over prijs daar zit verschild tussen bedrijven hun uur loon wat ze door berekeken, +/- 2uur arbeid

Draagarmen moeten daarvoor uitgebouwd worden om de rubber te vervangen.
met speciale gereedschappen worden de rubbers vervangen.

Gr
Tiguan

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

Voor 140 euro heb je ze wel vervangen.

davidw (0), 13 jaar geleden

nou ik heb de dealer gebeld, en vertelde mij dat het rond de 270 euro gaat kosten. Belachelijk hoog lijkt mij is dit normaal?gr. David

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Ze rekenen er denk ik iets van 1,5 à 2 uur werk voor maal het uurloon en dan nog de rubbers erbij. Bij VW is dat dan 85 euro ex btw maal 2 plus de rubbers dus ik denk een normaal bedrag bij de dealer dan he......

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

270 euro vind ik schandalig hoog. Ik doe er 1,5 uur over om 2 rubbers te vervangen. Als je die tijd nodig bent om 1 rubber te vervangen moet je denk eens achter de oren krabben wat je fout doet. Dat is pure oplichting.

davidw (0), 13 jaar geleden

Ja mijn idee ook veels te hoog.
Ik heb een zelfde maar dan via email verstuurd naar 4 andere dealers die onder dezelfde naam werken, en ik ga eens kijken wat hun reactie/prijs is. Dan maar op zoek naar iemand die goedkoper is (wie o wie) want dit gaat me petje iets te boven.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=dreuge]270 euro vind ik schandalig hoog. Ik doe er 1,5 uur over om 2 rubbers te vervangen. Als je die tijd nodig bent om 1 rubber te vervangen moet je denk eens achter de oren krabben wat je fout doet. Dat is pure oplichting.[/quote]
Wie heeft het over 1 rubber?
Ik noem alleen maar ongeveer de dealer prijzen en die zijn inderdaad heel erg hoog....

davidw (0), 13 jaar geleden

aangezien de emails van de verschillende vestigingen allemaal op 1 plek terchtkomen, krijg ik geen verschillende prijzen, de dealer heeft een offerte gemaakt en komt op 229,85 euro, na wat aandringen en een paar emails verder is de rekening als volgt opgebouwd(dit ging nie van harte) 2x onderdelen, 3 uur arbeidsloon a 60euro ex. en de rest klein materiaal. dan word het arbeidsloon 212 euro incl. de rubbers zullen dus minder dan 17 euro kosten incl. beetje vaag dit.
ik heb besloten om het maar door iemand anders te laten doen, omdat deze offerte kant noch wal slaat.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Gewoon naar een goede universele garage gaan dat scheelt je een hoop geld.

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

@ Ricky. Nu ik je berichtje 3 keer lees, dan heb je het niet over 1 rubber. Ik had het niet goed gelezen, maar dan nog is de prijs vind ik veel te hoog.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=dreuge]@ Ricky. Nu ik je berichtje 3 keer lees, dan heb je het niet over 1 rubber. Ik had het niet goed gelezen, maar dan nog is de prijs vind ik veel te hoog.[/quote]
Klopt ik vind ook dat het te duur is,daarom moet David gewoon naar een uni gaan,let alleen wel op dat ze de rubbers juist monteren (inbouwstand).

davidw (0), 13 jaar geleden

ik heb idd gekozen voor een universele garage, kosten om daar de rubbers te vervangen 165 euro
iedereen bedankt voor het meedenken en de reacties.
gr. David

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.