Skoda Octavia: 'Koppeling defect?

Bouwjaar: 2001

Het koppelingspedaal bleef op de vloer staan en er was geen druk meer. Na een paar keer trappen was er wel weer druk, maar hij kwam niet vrij. Als ik het pedaal diep intrap hoor ik een ratelend geluid. Hetzelfde als je bijvoorbeeld zonder koppeling druk zet op een bepaalde versnelling. Maar de bak stond in z'n vrij. Bak erachter weg? O,ja, het maakt misschien niets uit, maar het is een 1.9 D.

tsjitske

Geplaatst door tsjitske (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maurice7553 (0) PRO, 19 jaar geleden

hey tsjitske
ik denk dat een van jou koppelings cilinders lek is waarschijnelijk de hoofd cilinder je kunt het ook merken dat je remvloeistof in je auto heb en anders de andere cilinder is dit niet het geval kijk dan of je koppelings hefboom bediendt word door je koppelings cilinder
su6 maurice

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

ik denk dat maurice gelijk heeft het is de command cilinder bij het pedaal die defect is die op de bak gaat niet zo vaak. of je hebt lekkager in je koppelingssysteem. even onder de kap kijken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.