Skoda Octavia: Lang rijden op benzine met AG lpg installatie

Bouwjaar: 2001

Mijn auto rijdt minimaal 4km op benzine en bij kouder weer (vandaag -2 graden) 35 km. Ik heb 2 gasdealers gebeld en beiden gaven aan dat de temp-sensor in de injector stuk is. De gehele injector moet vervangen worden. De kosten zijn 395 euro excl btw en montage. Op lpg rijdt de auto goed. Kan iemand mij vertellen of er een slimmere en goedkopere manier is het defect te herstellen. Wordt de temp-sensor al in de injector uitgelezen, of wordt deze direct naar buiten gevoerd? Wat voor een type temp-sensor is in de injector ingebouwd?

Ab81

Geplaatst door Ab81 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, ab


je kunt helaas niet zonder deze tempsensor.. om de installatie goed tekunnen laten werken zul je toch een nieuwe moeten plaatsen

of kijk eens in de sloop..



paul,

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

De AG autogasspecialist heeft software om de temperatuur waarbij het systeem overschakelt in te stellen. Of de temperatuursensor in je injector defect is kun je ook met deze software uitlezen. Op de site www.auto-lpg.com kun je de adressen vinden van de geselecteerde inbouwstations.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.