Skoda Octavia 2004: overbrengingsverhouding

Bouwjaar: 2004

Wie kan voor een 1.6 motor Automaat de overbrengingsverhoudingen doorgeven van de verschillende versnellingen. Hij is onrustig als je op de snelweg rijd en schakelt al snel terug. Is de vierde versnelling misschien een soort van overdrive?

elel2660

Geplaatst door elel2660 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo, staat er niks van in jou boekje..? of raadpleeg even jou dealer..!! snelste weg..!!

paul,

elel2660 (0), 19 jaar geleden

Kijk als we een vraag stellen, we krijgen een reaktie via Email, hopen we op een antwoord. Zit vaak op deze site. Zeer verrijkend trouwens. Hier in Torrevieja (Spanje) is het allemaal niet zo eenvoudig een antwoord op deze vraag te krijgen. Boekjes met (techn.)gegevens zijn moeilijk te verkrijgen via importeur. Op dit moment is dit "de snelste weg". Wie weet de overbrengingsgetallen ? Hasta Luego, Erik

mrmulba (0), 19 jaar geleden

Ik bener vrijwel zeker van dat de overbrengverhouding er niet erg veel toe doet. Begrijp: de versnellingsbak is voorzien van een stukje electonica volgens de fuzzy logic technologie. Deze anticipeert op het rijgedrag van de rijder. Een rustige rijder zal er een andere karakteristiek uithalen dan een racende rijder. De aanpassingen worden in het geheugen opgeslagen maar altijd bijgesteld.
Dus..... probeer eens een andere "trap verhouding" van je rechtervoet!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.