Suzuki Swift: af en toe slecht aanslaan. (verzuipt???)

Bouwjaar: 1993

deze auto loopt goed en start over het algemeen goed.
echter soms is het zo dat als de auto net een paar kilometer
gelopen heeft en dan een 15 min stil staat dat hij niet wil aanslaan. net of de auto verzuipt. (bij vol gas geven krijg je hem meestal wel aan de praat.) nu is het zo dat de dealer mij aanraadde een weerstandje te plaatsen paralel over de koelvloeistof temp. sensor. (hierdoor wordt t aleen slechter en gaat t motor storings lamje direct branden.)
heeft iemand dit al eens mee gemaakt en weet iemand misschien een oplossing.

met vriendelijke groet,
m.voltman

m.voltman

Geplaatst door m.voltman (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

vitara (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi wat voor weerstand heb je geplaatst dit moet 5,7 kilo ohm zijn.
gr paul

m.voltman (0) PRO, 19 jaar geleden

nou niet helemaal 5.7 kilo ohm kon er nl alleen 1 krijgen van 6 kilo ohm. ik weet niet of dat teveel verschil is? maar weet je zeker dat deze parralel over de koelvloeistof temp sensor moet. en niet bijv. in serie. of dat hij misschien over de injector moet? (dit hadden ze me nl. bij de dealer verteld maar dat kon ik me ook niet voorstellen.)
gr. menno

vitara (0) PRO, 19 jaar geleden

de weerstand moet tussen de massadraad en de signaaldraad gesoldeerd worden.
Zo geeft hij bij koude motor door dat de motor temperatuur iets hoger is.

tarabeest (0) PRO, 19 jaar geleden

de weerstand mag best iets varieren, ik heb dit probleem zelf ook een paar weken geleden nog verholpen met een weerstandje van 6,8 ohm dit was wat ik kon krijgen op dat moment rond de 6 ohm en de auto loopt weer als een zonnetje.

Van Scheuten (0) PRO, 18 jaar geleden

geeft deze sensor de temp. door aan de computer i.v.m koude start, zoja wat is dan de sensor in de luchtfilter bak ??

rufus tuning (0) PRO, 16 jaar geleden

3 cil heeft hydrolische stotters en deze blijven vaak op druk staan door vervuiling ik heb het al tig keer meegemaakt de baleno 1.8 heeft het zelfde probleem gewoon atf olie erin en warm draaien daarna de olie verversen met en dunnere variant. groet rufus tuning

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.