Suzuki Baleno: Lampen aan op gas, motor uit?

Bouwjaar: 1997

Heb een Suzuki Baleno uit 1997 met een G3 LPG installatie. Het probleem is als volgt:

Wanneer ik rijd op benzine en doe de lampen of achteruit verwarming aan dan gaat het toerental (stationair )licht schommelen (ongeveer 100 toeren heen en weer).

Op LPG is dit probleem echter veel groter, zodra ik daar lampen (of iets anders wat maar stroom verbruikt) aan zet dan schommelt hij gigantisch. Zo erg, dat hij meestal meteen afslaat zodra ik aan kom rijden op een kruising en de koppeling in trap.
Wanneer er geen stroomverbruik is, is het over het algemeen wel stabiel, maar zodra dan de radiateur aan springt is het alweer mis.

Hoe kan ik dit verhelpen?

Alvast bedankt.

The Rock

Geplaatst door The Rock (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Sander6219 (0), 19 jaar geleden

Waarschijnlijk een te laag stationair toerental op gas. Even verhogen dus. Hoeveel toeren draait de motor stationair op benzine en op gas?

The Rock (0), 19 jaar geleden

Heb ook een toppic in algemeen geplaatst, daar ook reacties op gekomen, tevens antwoord op je vraag. Alvast bedankt voor de moeite.

http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.