Suzuki Baleno: LPG G3 probleem

Bouwjaar: 1998

Mijn probleem laat zich als volgt omschrijven:
Als de motor koud is gaat de auto (soms na ongeveer 2 - 2,5 km, soms direkt) met horten en stoten de weg over. Als je dan het gaspedaal los laat is het probleem wel over, alleen verlies je dan snelheid. Schakel je over op benzine is het probleem direkt over! Ga je weer terug naar gas, dan heb je het weer. Als de motor warm is treedt het probleem NIET op!
Ik ben al bij de garage geweest en bij een LPG inbouw bedrijf. Zij konden het probleem niet oplossen. Auto moest dan maar naar Gorichem (importeur G3 installaties).
Heeft iemand enig idee wat de oorzaak is en uiteraard de oplossing?
Bedankt alvast !!
Erik

Erik2814

Geplaatst door Erik2814 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kees6216 (0), 19 jaar geleden

klepspeling gecontroleerd?

Erik2814 (0), 19 jaar geleden

Op benzine loopt de auto (met een koude motor) wel perfekt. Dus ligt het dan wel aan de klepspeling?

kees6216 (0), 19 jaar geleden

als de klepspeling niet helemaal goed meer is merk je dit veel eerder op gas dan op benzine,het kan zelfs zijn dat hij in een extreem geval(kleppen waren 50000km niet gesteld)nog wel op benzine rijdt alleen licht inhouden maar op gas al niet eens meer stationair bleef draaien let wel op dat er voor sommige baleno motoren andere voorschriften gelden voor de klepspeling als deze op gas rijd wat helaas ook weer niet alle dealers weten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.