Suzuki Baleno 1996: motor slaat af, onregelmatig toerental op benzine

Bouwjaar: 1996

Ik heb sinds een paar weken deze auto, met lpg g3 installatie. Sinds een paar dagen slaat de auto af, bij het starten op de gas-stand, meestal zo'n zes keer. Daarna blijft de auto met wat extra gas geven wel lopen. Bij het starten op benzine blijft de motor na 1 of 2 keer wel draaien. Alleen loopt ie op benzine erg onregelmatig, toerental stationair tussen de 500-1500 tpm. Tevens houdt de motor in, als ik gas geef en lukt het me niet om op de snelweg harder dan 100 km p/u op benzine te rijden en gaat na een tijdje 'check engine' branden. Als de motor eenmaal een beetje op temperatuur is, gaat rijden en starten op gas trouwens als een zonnetje! Wat zou hier aan de hand kunnen zijn? Alvast bedankt voor de hulp!

beeks

Geplaatst door beeks (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mike7890 (0) PRO, 20 jaar geleden

ik heb het vermoede dat er een temperatuurzender stuk is maar ik zou ,m even uit laten lezen bij de dealer

martijn7413 (0), 20 jaar geleden

benziene systeem reinigen en even benzine tanken helpt vaak bij deze problemen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.