Suzuki Baleno 1997: slecht aanslaan bij koude motor

Bouwjaar: 1997

Mijn auto slaat slecht aan bij koude motor. Meestal moet ik tot 3 of 4 keer starten, voordat de motor stationair blijft draaien. Wel kan ik bij de eerste keer starten de motor aan de praat houden met het gaspedaal, maar de automatische choke houdt de motor niet aan het draaien. Bij een warme motor is er niets aan de hand. Waar kan dit aan liggen ? De dealer weet geen oplossing, hoewel de auto nog in de Bovag-garantie zit. Alvast bedankt voor jullie reacties.

rob9959

Geplaatst door rob9959 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ivo4689 (0) PRO, 19 jaar geleden

waarschijnlijk is het gasklep huis vervuild .. probeer es met een hamertje hier op te tikken en kijk of het toerental veranderd. gewoon ff loshalen en reinigen en zorgen dat de gasklep en het koude start gedeelte goed vrij beweegt

rob9959 (0), 19 jaar geleden

Ivo

Ik heb het hele inlaattraject gereinigd, inclusief EGR-klep en IAC-klep. Ook heb ik het koude start gedeelte weer gangbaar gemaakt en nu start de auto heel goed. Blijft ook lopen na 1 keer starten. Bedankt voor je tip !!

Rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.