Suzuki Vitara: Probleem CO

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 8v

Bij nazicht van de uitlaatgassen werd vastgesteld dat Co waarde te hoog is, hoe kan deze gewijzigd worden ? Of wat zijn de mogelijke oorzaken ? Betreft een monopointinjectie, volgens mij geen instellingen.Alvast bedankt voor uw reactie.

Ft005

Geplaatst door Ft005 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

E.T.Wiersum (0), 15 jaar geleden

Kan vanalles zijn.
Eerst uitlezen lijkt me.

Ft005 (0), 15 jaar geleden

Dat het vanalles kan zijn weet ik ook wel,misschien heeft iemand ervaring hiermee ? Uitlezen ?

mark7253 (0) PRO, 15 jaar geleden

uitlezen kan volgens mij met knippercode dmv een zekering te plaatsen in zekeringkast voor diagnose zit in de auto links onder stuur

Uooa7h1 (0), 15 jaar geleden

Hallo, uitlezen kun je door een koperdraadje in de vrije plaats rechtsonder in het zekeringcompartiment te plaatsen en dan vervolgens met de andere kant massa maken. Dan de contactsleutel in de 1ste stand draaien en kijken wat de check engine indicatie aangeeft. 1ste reeks zijn 10tallen, knippert dus eerst bv tweemaal snel achter elkaar en dan na 1 sec ofzo bv 1 keer het eindcijfer, dus 21.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.