Suzuki Vitara: slaatt na 5a6 keer starten pas aan als warm is

Bouwjaar: 1989

hallo collega's ik ben zelf in het bezit van een vitara 1600 8v uit 1989 en die heeft het volgende probleem als de auto warm is en je gaat even tanken of een boodschapje doen en je komt terug dan wil de auto maar niet aan slaan, de injector spuit niet in hij vonkt wel, na ongeveer bijna de accu leeg te hebben gestart slaat hij eindelijk aan en loopt dan direct goed als je hem dan uit zet en direct weer start is er niets aan de hand maar laat je hem dan weer ca. tien min staan wil die weer niet aan slaan.
wie heeft dit eerder mee gemaakt of denkt te weten wat het is ik hoor het graag want het lijkt haast erger te worden. gelukkig zit er een goede accu op

harry4178

Geplaatst door harry4178 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4178 (0) PRO, 18 jaar geleden

auto is al klaar verstuiver was niet goed nu al 3 dagen geen problemen meer gehad

tarac (0), 18 jaar geleden

Computer Defect

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.