Suzuki Grand Vitara 2009: Slecht starten warme motor

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2400

Auto start slecht bij warme motor. Koud starten is geen probleem. Bij warm starten slaat de motor uiteindelijk wel aan, maar met moeite. De motor loopt verder prima. Startmotor draait prima rond tijdens het starten en de accu is oke.
Foutcodes zijn gecontroleerd maar geen gevonden. Ook zijn er 4 nieuwe bougies in gegaan, helaas zonder verbetering. Daarna 98 benzine gaan tanken en 3 x Wynn's brandstof reiniger aan de benzine toegevoegd. Toch blijft het probleem bestaan.
Dit probleem is vrij plotseling ontstaan, daarvoor nooit last van gehad.
Wat zou deze klacht kunnen veroorzaken?

Rick9740

Geplaatst door Rick9740 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

k.elbouyahyaoui@gmail.com (0) PRO, 8 maanden geleden

Ik had een zelfde soort probleem bij een Grand Vitara 2.0 benzine van het jaar 2009. na veel zoekwerk en bleek het aan de injectoren te liggen die schijnbaar bij een warme motor moeilijk aanslaan. na vervanging van 4 injectoren was het probleem verholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.