Suzuki Baleno: slecht tot bijna niet starten bij warme motor

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 gtx

wie kan mij helpen.
Ik heb een Baleno station gekocht op lpg g3, bij een koude motor heb ik geen enkele probleem met het starten, maar als
de motor eenmaal warm is start hij heel slecht. Ik heb het gevoel dat het iets is met de gas installatie maar wat weet ik niet.
Het is net of de installatie sneller overschakeld op gas na het starten, en dan slaat de motor dus weer af. Is er iets te doen aan het stationair toerental? Helpt de bougies vervangen eventueel? Mijn tweede probleem(pje) is dat er een soort van roffel uit het voorste gedeelte van de uitlaat komt. Is dit de katalysator? en wat zou het probleem kunnen zijn?hij doet dit niet de hele tijd, maar bij een bepaald toerental.

Ronie72

Geplaatst door Ronie72 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

debby deubel (0), 17 jaar geleden

Wellicht je gas computer opnieuw laten inleren, kan zijn dat hij dat zelf niet meer goed doet.

joskerklaan (0), 17 jaar geleden

Ik heb exact hetzelfde probleem met starten van suzuku baleno station lpg g3. In de zomer, zeker op dit moment wanneer het behoorlijk heet is, kan het gebueren dat wanneer ik wil starten na een kortere rit, binnen een vrij korte tijd, de motor niet wil aanslaan. Ik moet dan een tijdje wachten, zo'n tien minuten, en dan slaat ie aan zonder probleem.
Wie weet een oplossing voor dit probleem?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.