Suzuki Baleno: Geluid in de versenellingsbak, kopen of niet???

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Een vriend van me wil een Suzuki baleno uit 1995 kopen. Het enige probleem is dat er bij het schakelen geluid uit het versnellingsbak komt, volgens het zeggen van de verkoper rijdt en schakelt de auto goed. Wie is bekend dit probleem en is het op te lossen en hangt er een stevig prijskaartje aan.

tsgenc

Geplaatst door tsgenc (65) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Nou je hebt mazzel! Heb nog een goeie bak liggen volgens mij. Het wisselen op zich stelt niet een dr.l voor.

Hoor het wel, liefst off topic!

Sytze

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

ben je het oudijzer aan het opruimen? :) het geld ligt bij jou letterlijk op straat...

paul,

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

nou ik zou niet zo kopen laat ze eerst de bak maar in orde maken en weet je er zijn nog veel meer auto s zelfs zoveel dat ze ze verkopen.
groetjes jan.

Theo Veenman (0), 17 jaar geleden

Let op de meeste baleno versn.bakken zijn stuk lagers versleten, afgebroken boutjes enz.beter is om dan gelijk een revisiebak te kopen.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

niet te bang jongens, wat stelt zo'n bak van een JAP nou voor? indien de prijs van de auto je na het zin is en de rest lijkt er ook een beetje op? kopen zo'n auto aan een suzuki ben je nooit verkocht, daar kun je gerust nog eens een schakelbak aan wagen..

krijg altijd het gevoel, zo gauw het gaat over schakelbakken die sneuvelen ect, wordt het afgedaan met het advies NIET KOPEN, terwijl ik dit soort auto's altijd het liefst heb, dan is de prijs er namelijk ook na...

wie bang leeft, gaat bang DOOD.......

paul,

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

paul dat ben ik met je eens maar als je zo n auto koopt als partikulier en er komt dan nog eens versnellingbak of revisie bij dan kom je wel opeens in een andere prijs terecht en als ze dat van tevoren weten is dat niet zo erg maar als ze zo n auto kopen en er bij denken dat het wel mee valt dan is dat meestal wel even slikken.
kijk voor ons ligt dat natuulijk anders.

groetjes jan.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Nou jongens, potverdikkeme nog an toe, dit is toch geen site voor watjes? Dit is een technische mannesite voor mannen(en zeer speciale vrouwen) dus een bakkie wisselen? Dat is toch wel zo'n beetje het eenvoudigste wat er is? En is het niet goed voor je libido, dan is het altijd nog goed voor technishe kennis. En zo onstaan wel de koopjes natuurlijk, het is het een of het ander,

Sytze

KLUIVERS.P (0) PRO, 17 jaar geleden

haal de versnellingsbak uit elkaar zo gebeurt lagers vervangen en keeringen
let op de boutjes bij de 5de versnelling succes

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Tja, dat kan natuurlijk ook nog, maar de man is geen proffesional heh?

Sytze

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

Sytze, behalve het kunnen wisselen van de bak moet je er ook tijd voor hebben, ruimte om te sleutelen, goed gereedschap en technische kennis. En je moet er maar zin in hebben. Dus zo eenvoudig als jij het stelt is het m.i. niet. Het is iets wat belangrijk is bij de koop van de auto, en dat was de vraag. Sjaak

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Nou moe! Het mocht wat zo'n bakkie! 2 Keer knipperen met je ogen en hij ligt er naast, nog es 2 keer en hij zit weer. Het is geen oude wijfe site hiero! En dan nog iets: de vraag was o.a. of er een stevig prijskaartje aanhangt.
Nou niet dus! Voor 2 uurtjes werk betaal je bij ons 70 euro! Is maar wat je veel noemt. Gut waar hebben we het over? Bakkie heb ik wel liggen voor 100 euro, dus voor 170 ex olie is ie weer klaar!

Sytze

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[url=http://imageshack.us][img]http://img428.imageshack.us/img428/6624/...[/img][/url]

dasss veel voor weinig

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Je ziet dat het wel kan dus! Buurman? ghe ghe ghe!

de buurtsuiper

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

Sytze, die prijs valt me alles mee :) Maar het blijft een afweging. Sjaak

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.