Suzuki Swift: tik in motor

Bouwjaar: 1998

Hallo beste techneuten,

Ik heb een swift 1.3 GS met 156.000 km op de teller. Er zit al een tijdje een tikje in de motor welke steeds meer geluid gaat geven. Of de motor koud of warm is maakt bijna niets uit.De kleppen heb ik al reeds afgesteld en er is ook geen boutje uit de nokkenasbrug weg. Als ik met een stethoscoop luister komt het geluid het hardste weg bij de 1e cilinder (distributie zijde) Wie heeft een idee wat het dit kan zijn?

Alvast dank voor de reactie

Gerrit

gvanee

Geplaatst door gvanee (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

romafol (0), 18 jaar geleden

Hydraulische stoters vervangen is vakwerk. Zie www.wilmink.nl/wilmink/produkt/ voor mogelijke schade bij verkeerde montage.
Neem anders eens contact op met Motoren revisie Van Mill in Gorinchem (0183-647433)
Voor hen is het een eenvoudig klusje...

gvanee (0), 18 jaar geleden

Ik bedoelde eigenlijk de mogelijkheid om andere olie te gebruiken of iets dergelijks om de bewegende delen schoon te maken. Deze swift rijd alleen maar kleine stukjes in een dorp, zodoende Als de stoters vervangen moeten worden moet het spuletje uit elkaar dat begrijp ik.

MvG

Gerrit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.