Suzuki Alto: verklikker inbouwen verlichting

Bouwjaar: 1997

De suzuki alto heeft geen verkliksysteem voor de verlichting en dan vergeet ik nog eens om de verlichting uit te zetten.
Heeft iemand enig idee hoe een verklikker aangesloten moet worden. Er zit een rode en een zwarte draad aan, verder niets.
Alvast bedankt, Claudia.

Claudia01

Geplaatst door Claudia01 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,

de rode draad komt op de eerste stand van de lichtschakelaar (stadslicht) de zwarte draad.. komt op de schakelaar van de binnenverlichting deze bevind zich in de deurstijl! sluit de zwarte draad aan op de massa zijde ( bruin of zwart ) van de schakelaar!

het is vrij simpel allemaal..

paul,

Claudia01 (0), 19 jaar geleden

Het is voor iemand die daar geen verstand van heeft toch niet zo vrij simpel allemaal, want je moet wel even een boel doormeetwerk doen voor je de juiste draadjes te pakken hebt. Wel klopt het dat je de zwarte draad op de schakelaar in de deurstijl moet aansluiten en de rode draad op de verlichting zelf, het is even zoeken naar de juiste draden, maar het werkt nu wel.

Mvg, Claudia

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.