Suzuki Alto: waar zit de brandstofpomp relai en of zekering

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Mijn alto start niet meer, je hoort de pomp niet draaien, nu wil ik voordat een andere pomp erin zet de reai en of de zekering conroleren maar weet niet welke het is en waar het is ...? Alvast bedankt

enes

Geplaatst door enes (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Highway (140) PRO, 9 jaar geleden

controleer de aansluiting onder de achterbank eens. Draadbreuk komt wel eens voor, je kunt dan ook makkelijk spanning meten en de weerstand van de pomp.

martijngolf (0), 9 jaar geleden

als de aansluiting van je brandstofpomp goed is. zou ik de kabelboom die bij je remvl. reservoir loopt is uitpellen, komt vaak voor dat daar een draadbreuk in zit
gele of witte draad succes

enes (0), 9 jaar geleden

We hebben geen stroom onder de bank , als we rechtstreeks straam vanaf de accu aansluiten horen we de pomp draaien maar de de verkeerde kant, op dus niet spuiten maar zuigen.

Highway (140) PRO, 9 jaar geleden

heb je gemeten tijdens starten? Veel brandstofpompen doen het alleen tijdens starten en later met draaiende motor, dus meten met de motor op contact is het mogelijk dat je niets meet.

enes (0), 9 jaar geleden

Bij deze het probleem opgelost , het was de zekering die goed leek maar het niet deed , (niet gebroken) , inderdaad alleen stroom onder de bank tijdens draaien pomp, voor nix heel lang zitten zoeken, iedereen bedankt voor meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.