Suzuki Alto 1995: Zekering ruitenwisser klapt er steeds uit

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G10B, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 40

Hallo alle,

Misschien kunnen jullie mij veder helpen?

Ik heb een Suzuki alto uit 1995 LB-XG-97

De ruiten wissers deden het eerst niet, dus ik heb de zekering naar gekeken en indd hij wat kapot. Dus ik hem vervangen en hij deet het op alle standen.
Volgende dag dat ik hem teste deet hij het ook nog....tot het begon te regen en indd zekering er uit ik hem weer vervangen ruitenwissers aan poef zekering er weer uit.

Samen met een vriend heb ik de ruitensproeier en de ruiten wissermotor los gehad uit de originele stekkers en hem rechtstreeks door verbonden met de accu en indd ze doen het wij weer alles in elkaar gezet en getest met een nieuwe zekering en poef weer er uit..

Wie kan mijn daar misschien mee helpen?

Ik hoor het graag!
Groetjes joshua

joshua turk

Geplaatst door joshua turk (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 6 jaar geleden

als je een Ampère tang hebt zou ik de stroom meten. Dan weet je of de zekering voldoende is. Is de stroom hoger dan is de motor defect. Je hebt overigens wel een risico genomen met de spanning rechtsreeks op de motor te zetten.

joshua turk (0), 6 jaar geleden

Hallo Ralf

Helaas heb ik geen amperétang. Ben een klein stukje in mij tekst vergeten. Ik heb alleen getest of de motor nog werkte op de accu en dat deet hij ook. Daarna alles weer op de originele manier weer in elkaar gezet.

Maar is het wel mogenlijk om hem om te lijden op een 15A zekering en dan stroom van de accu aftehalen.?

Met vriendelijke groet
Joshua

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.