Toyota Yaris 2004: abs probleem is opgelost! Topic kan dicht

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2SZ-FE, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 64

goedenmiddag

ik heb een probleem met het abs systeem van een toyota yaris uit 2004 hij remt op zich goed alleen als die bijna stil staat en je stapvoets rijd gaat de abs pomp werken en drukt het rempendaal omhoog en remt hij niet meer ik heb al een andere abs pomp van de sloop gemonteerd maar precies hetzelfde probleem blijft helaas de achterwielsensors krijg ik niet los om te schoon te maken en de ringen op de voorwielen zijn ook gecontroleerd maar die zijn heel ,met uitlezen komt er niks uit helaas wie heeft hier ervaring mee of weet raad vast bedankt voor het meedenken

gr rene

reneprive

Geplaatst door reneprive (75) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

quikfit (715), 1 maand geleden

Rembekrachtiger werkt wel? Auto starten en dan paar keer pompen met het rempedaal,dan word het pedaal hard. Voet op rem houden en motor afzetten en dan weer starten,dan zakt het pedaal. Dan is ie goed.

    Niet eerst de auto starten....met motor uit het vacuum opheffen van de rembekrachtiger door een paar keer te remmen.
    Dan met ingedrukt rempedaal de motor starten, dan moet het pedaal zakken. - Hans4040 (300) PRO, 1 maand geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door Jesse94 (10), 1 maand geleden

Typisch en ABS sensor, kijk naar snelheid in live data terwijl je rijd.

reneprive (75), 1 maand geleden

Hoihoi ik heb net de abs zenders aan de voorzijde eraf gehaald (en beide bouten afgebroken vastgerot 🙈). En daar zat een partij roest op en de zender zat er scheeft in door de roestvorming ik heb alles schoongemaakt en geschuurd en alles werkt weer! Bedankt voor het meedenken en fijn weekend nog

reneprive (75), 1 maand geleden

Bedankt allemaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.