Toyota Avensis: aircoclean

Bouwjaar: 2001

beste collega-monteurs

na een aircovulling bij een avensis samen met een airclean(pollenfilters en spuitbusje)blijft er onaangename geur in de wagen hangen.kachelventilator zit aan de bijrijderszijde.
als je een wolkje cleaningproduct verstuift in die omgeving kan je zien dat het als het ware aangezogen wordt,dus.......denk ik dat we hier wel goed bezig waren.wie kan mij vertellen waar er gespuit dient te worden,misschien de pollenfilters er terug uit en van langs daar met ventilator aan ?

alvast bedankt voor jullie reacties

mvg. robin

robin10111

Geplaatst door robin10111 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Luk6716 (0), 18 jaar geleden

Inderdaad Robin ,pollenfilter eruit ,ventilator op laagste stand en spuiten maar of met een verlengdarmpje langs het buisje voor de afvoer van het condenswater onderaan de auto.De werkwijze staat trouwens meestal op de verpakking van je produkt.'t Een produkt werkt al wat beter dan het andere en soms is een tweede behandeling wel nodig na een paar dagen.Sukses Luk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.