Toyota Avensis Verso: CV defect?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Hallo,

Al langere tijd functioneert de afstandsbediening van de cv van mijn Avensis Verso niet optimaal meer. Nu sluit hij met de AB alle portieren, MAAR niet het bestuurdersportier. Onsluiten gaat ook gewoon nog met de afstandsbediening. Alleen moet ik soms drei keer met de AB ontsluiten om ook het bestuurdersportier open te krijgen.
Wat opvalt is dat als ik alle portieren sluit en met de sleutel de deuren sluit, er in het dashboard een lampje blijft knipperen alsof er een portier nog open staat, maar alles is echt dicht. Als ik de AB test, dan zie je alle sloten dichtgaan. Het knopje in de deur van het bestuurdersportier zie je een klein beetje bewegen, maar sluiten doet ie niet. Ook gaat de knipperlichtinstallatie niet aan bij sluitende portieren. Bij openen van de portieren knippert ie twee keer.

Hij doet zo met beide sleutels, dus een batterijprobleem in de sleutels kan het mijns inziens zniet zijn, maar wat wel?

Wie het weet mag het me graag zegen.

Loekoeboeng

Geplaatst door Loekoeboeng (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

robbie f (0) PRO, 13 jaar geleden

hey hallo

je cv motor in het linkerdeurslot is versleten, die is zijn kracht kwijt om het slot te bedienen. een nieuw compleet slot in de deur monteren is de enige oplossing. het lampje wat knippert is je startonderbreker. dat is een waarschuwingsignaal dat je start onderbreker er op staat

mvg robbie f

Loekoeboeng (0), 13 jaar geleden

Is het niet mogelijk om die CV-motor te vervangen?

robbie f (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=Loekoeboeng]Is het niet mogelijk om die CV-motor te vervangen?[/quote]
ik geloof van niet, maar weet het niet zeker, zou ik even op me werk moeten kijken in het systeem

Loekoeboeng (0), 13 jaar geleden

Alvast bedankt.... Ik lees het graag.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.