Toyota Corolla Verso 2006: Flushen wel of niet en andere additieven

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 95

Ik wil graag proberen om mijn motor weer wat soepeler te laten draaien, de klacht is slecht stationair draaien met koude motor. De compressie in de 2 buitenste cilinders is (veel) minder dan die van 2 en 3. Met een beetje olie in de cilinder is de compressie wel goed.

Er werd door meerdere mensen aanbevolen om Forté te proberen, nu lees ik echter ook dat bij VVT motoren flushen ook problemen kan veroorzaken omdat bepaalde kanaaltjes in dat systeem dicht kunnen gaan zitten met aanslag die op andere plekken los weekt.

Wat is jullie ervaring daarmee?

thedudenl

Geplaatst door thedudenl (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door Moderator Problemcar (75) PRO, 1 jaar geleden

Over dit onderwerp bestaat al een topic.
2x hetzelfde vragen heeft geen zin.
Ga gewoon door met het 1e topic: https://problemcar.nl/topic/toyota/oorza...

Moderator Problemcar.

    Misschien doe ik iets fout? Want na de eerste reacties reageert er eigenlijk nooit meer iemand verder? Moet ik mijn antwoorden anders plaatsen oid? :) - thedudenl (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.