Toyota Picnic: krakende vering picnic 2.2l turbodiesel

Bouwjaar: 1998

Hallo, na het vervangen van de schokbrekers voor kraakt de vering als je volledig in en uit stuurt. de rubber matjes zitten nog wel goed onder de veren. weet iemand wat dit kan zijn?


Groejes Dennis

barrichello

Geplaatst door barrichello (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Picnic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Picnic8956 (0), 18 jaar geleden

Is het niet het geluid van een inverende schokbreker. Mijn Picnic heeft een hoorbaar geluid als het koud is bij het oprijden van verkeersdrempels, ook mijn carina E had hier last van.

barrichello (0), 18 jaar geleden

nee, het is net dat de veren draaien op de schotel, terwijl ze wel mooi tegen de aanslag liggen. en het is alleen bij volledig in sturen.

Picnic8955 (0), 18 jaar geleden

Ik heb ook schokbrekers laten vervangen en had ook een krakend geluid. Het was de veer op de bovenste schotel. Remedie: Veerpoot demonteren en de veer opnieuw plaatsen met voldoende ruimte totaan de stootnok. Probleem opgelost.

barrichello (0), 18 jaar geleden

Oke, bedankt voor je reactie. ik zal het eens proberen, ik laat nog even horen hoe het is afgelopen.

barrichello (0), 18 jaar geleden

Hallo, sorry voor de zeer late reactie maar het probleem is opgelost. Het zat inderdaad in de bovenste veerschotel. Ik heb hem vandaag veranderd en alles weer oke. Bedankt voor jullie reactie's.

Groetjes Dennis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Picnic of stel zelf een nieuwe vraag.