Toyota Picnic: Slecht aanslaan op gas G3

Bouwjaar: 2001

Sinds kort ben ik eigenaar van een picnic 20i bouwjaar 2001 auto loopt perfect, trekt goed verbruik op gas 1 op 9,5 maar in de morgen de eerste start dus duurt het mij te lang voor hij aanslaaten stinkt naar benzine. Auto is al naar de gas inbouwer geweest om het elek. gedeelte te laten testen en om te kijken of er een gasinjector lekt. Wie heeft er nog suggesties?

Tinus11473

Geplaatst door Tinus11473 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Picnic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Siem Bijman (165) PRO, 18 jaar geleden

Als je eens het laatste stuk op benzine rijdt en hem ook weg zet op benzine.Hoe is de start dan?

Tinus11473 (0), 18 jaar geleden

Ik heb helaas nog steeds last, auto is uitgelezen alles prima kleppen gekontroleerd staan ruim i.v.m.LPG kan dit misschien de oorzaak wezen?

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Probeer eens voor de koude start de stekker van de gasafsluiter los te trekken (of de zekering van de gasinstallatie eruit). Start de motor nu wel meteen goed, dan heb je aangetoond dat de motor twee mengsels krijgt.

Tinus11473 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor je reactie , dit ga ik zeker uitproberen maar kan alleen als motor koud is.

Tinus11473 (0), 18 jaar geleden

Ik heb een maandag de zek.eruit gehaald dinsdagochtend starte hij vrij vlot. Gisterenavond herhaald en vanmorgen duurde het weer telang.Ik zal het de rest van de week nog een paar keer uitproberen en kom er wel weer op terug

Tinus11473 (0), 18 jaar geleden

Ik gooi de handdoek voorlopig maar in de ring en wacht maar af tot hij helemaal niet meer wil starten.
ik bedank allen voor jullie reactie en mocht de oorzaak als nog gevonden worden kom ik hier zeker op terug.
Groetjes Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Picnic of stel zelf een nieuwe vraag.