Toyota Picnic: Motormanagement

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 tdi

Hallo,
Het lampje van de motormanagement brand en heb dit uit laten lezen. Het probleem is code 03. Storing in circuit afsluitklep inlaatlucht. Verder kreeg ik te horen dat de VSV SENSOR????waarschijnlijk defect is. Mijn vraag is of iemand weet waar deze sensor zit enof deze 2e hands te krijgen is. Heb bijna alle onderdelen Toyota demontagebedrijven al afgebeld. Verder kon de dealer niet aangeven welke sensor het nou precies is. Heb wel alle vacuumslangetjes los gekoppeld en uitgeblazen.
De auto rijd verder als een trein. ALs ik de accupool een nacht loskoppel dan duurt zeker een week of 1,5 voordat het lampje weer gaat branden. Dit gebuert trouwens allleen als ik een kort stukje rijd. Wie kan mij helpen bij het probleem om dit op te lossen.
Groetjes MK

M.Kada

Geplaatst door M.Kada (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Picnic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

VSV staat volgens mij voor vacuummagneetklep.

Hans

M.Kada (0) PRO, 17 jaar geleden

Hans,-
Bedankt voor je reactie maar dit wist ik al. Ik wil echter weten waar deze sensor zit??
Zoals ik schreef de dealer kon het ook niet aanwijzen.
Alvast bedankt MK

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Waar de sensor zit weet ik ook niet vreemd dat de dealer daar niets over wil zeggen, vraag het eens bij een andere dealer.
Misschien dat een van de andere forumleden het hier wel weet.

Hans

M.Kada (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik zal zeker naar een andere dealer gaan vragen.
Bedankt..

MK

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Picnic of stel zelf een nieuwe vraag.