Toyota Yaris: remblokken toyota Yaris

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4 D4D (75pk)

Ik heb gisteren na 93000 km de eerste maal mijn remblokken laten vervangen bij een toyota specialist.. Ze hebben het merk "Jacoparts" gebruikt.. Heeft iemand er goede/slechte ervaringen mee.??? Standaard stonden er bosch blokken op..

Japan

Geplaatst door Japan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

ken dat zijn goede blokken hoor dat merk gebruik ik voor mijn eigen toyota ook dus daar mag je geen problemen mee krijgen hoor.

groetjes jan.

Japan (0), 15 jaar geleden

bedankt jan, maar heb toch de indruk dat ze "anders" en minder agressief bijten dan de "bosh" blokken die er af fabriek op stonden....

Japan (0), 15 jaar geleden

bij mijn eigen dealer hadden ze gezegd dat mijn schijven moesten vervangen worden op 100.000 km, en bij de toyota specialist (andere garage dus) zeiden ze dat de schijven nog een set blokken moesten meegaan.... Er was wel een rand op, maar had geen trillingen in mijn schijven, wie moeten we nu geloven?? geloof eerder de specialist, die zei dat mijn dealer natuurlijk nieuwe schijven zou steken, alhoewel de toyota specialist dit nog niet nodig vindt...

Highway (115) PRO, 15 jaar geleden

Daar is alleen achter te komen door de schijven op te meten. Als ze onder de minimale dikte zitten moet je ze vervangen,

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

ken door de schijven op te meten weet je of ze de minimum dikte bereikt hebben en dan adviseert de fabriek ze om ze tevervangen.
ik zou ook gewoon van het advies van de specialist uitgaan en ze nog lekker laten zitten.
dat je vind dat deze anders remmen dat kan ook nog komen omdat ze nog goed op de schijf moeten inslijten dus dat komt wel hoor al zal het best zijn dat het voeringmateriaal anders is dus je zou verschil kunnen merken maar dat went van zelf en het zijn voor de rest prima blokken.

groetjes jan.

Japan (0), 15 jaar geleden

bedankt voor het advies iedereen

Ken

Japan (0), 15 jaar geleden

nog 1 vraagje over de remblokken, bij de Japanse versie van 1999 tot 2004, zaten er blauwe remblokken op.. weet er iemand van welk merk die waren? De Franse had er Bosch blokken opzitten...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.