Toyota Picnic: toerental loopt op,daarna valt motor stop en wil niet meer aansl

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20i 297000km

zodra motor warm wordt loopt het toerental op naar 2300 tot 2400 toeren staat dan langdurig te juichen en valt dan stop moet dan 15 tot 20 minuten wachten om hem weer aan de praat te krijgen.
Heb het gaskleppenhuis al gereinigd,luchtfilter en brandstoffilter vervangen zit nu te denken aan de magneetklep of een van de temperatuursensors,wie kan hier wat mee ?

janvanbelen

Geplaatst door janvanbelen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Picnic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

saabske (0), 14 jaar geleden

Lijkt idd wel op een temperatuursensor. Maar welke,... Gaat het motormanagmentlampje niet aan? Als dat zo is kun je hem ook even laten uitlezen.

janvanbelen (0), 14 jaar geleden

lampje blijft uit,maar heb het idee dat de motor temperatuurmeter ook niet op bedrijfstemperatuur lijkt te komen deze blijft namelijk net iets voor het midden hangen

saabske (0), 14 jaar geleden

De meter bij mijn picnic komt ook niet helemaal horizontaal te staan, dus net onder het midden. Maar de voeler voor de meter is ook weer een andere als voor het aanslaan van je ventilator. Slaat die wel aan als ie een tijdje stationair loopt?

janvanbelen (0), 14 jaar geleden

die slaat wel aan,maar heb zo een vermoeden dat ie op hetzelfde tijdstip aanslaat wanneer de toeren omhoog schieten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Picnic of stel zelf een nieuwe vraag.