Volkswagen Passat: 12 Volt aansluiting

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hallo, klein probleem:

12 volt aansluiting vooraan en in de koffer ( voorste) werken, de aansluiting tussen de achterzetels en de tweede in de koffer werken niet.

Heb alle zekeringen ( kant bestuurder achter deksel) nagekeken en ze zijn allemaal nog goed. Is er nog ergens een tweede plaats waar ik zekeringen kan vinden?

Passat is van het model tot 2005

Alvast bedankt..
Ben

Beneweg

Geplaatst door Beneweg (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan T (25) PRO, 11 jaar geleden

ja er zitten nbog zekering rechts van het dahboard achter zop n zelfde plaatje ik vermoed dat hij daar zit die je zoekt.
anders zit er nog bij naast de accu onder een deksel een stapel zekeringen maar ik vermoed dat je aan de rechter kant van het dashboard de goede vind.

groetjes jan.

Beneweg (0), 11 jaar geleden

Hallo Jan,

helaas, rehts van het dashboard ( kant passagier ) weliswaar zelfde afschermplaatje dan links maar geen zekeringen, beschermkap boven accu volledig weggenomen: heb ze niet gevonden die extra zekeringen

wel gezien ( van links naar rechts toen ik er voor stond) : pollenfilter ( zonder afdekkap), accu, rembekrachtiger, en helemaal rechts een afgesloten doos waar één zekering en een ijzerkleurige doos onder zit.

Ben wss op een verkeerde pplaats aan het zoeken?

Groeten, Ben

jan T (25) PRO, 11 jaar geleden

nou ben dan weet ik het niet uit mijn hoofd dan is het verstandigste om via het chassisnummer een schema te bekijken misschien dat iemand daar vor je kan zorgen.

groetjes jan.

Beneweg (0), 11 jaar geleden

Hallo Jan,

net terug van vakantie vandaar het niet reageren. In ieder geval bedankt voor je moeite en ik zal hier eens bij de garage langsgaan.

Groeten

jan T (25) PRO, 11 jaar geleden

nou ben ik ben benieuwd waar deze nu zit of dat het wat anders is.

groetjes jan.

Beneweg (0), 11 jaar geleden

Hallo Jan,

Uiteindelijk zin en tijd gevonden om eens terdege te zoeken naar het probleem.
Afdekkap onder stuur uitgebouwd en .... nog een hoop zekeringen en relais.
Stukke zekering vervangen en probleem opgelost. Het gaat dus wel degelijk over een gescheiden circuit. ( In de garage konden of mss wilden ze niet met een antwoord komen)

Om nog bijkomende zekeringen op die plaats te zetten terwijl er nog plaats over is bij de andere moet je denk ik ir ingenieur zijn, een gewoon mens komt wss nooit op zo'n idee ( lol)

Bedankt om mee te denken in ieder geval

Groeten, Ben

jan T (25) PRO, 11 jaar geleden

nou ben gelukkig dat je het gevonden hebt en wat de zekeringen betrefd klopt het wat je zegt je kan zelfs de zekering kasten niet meer zonder schema vinden je hebt er bijna altijd al 3 van in de wagen zitten en het is zoals je zegt er zijn plekke zat leeg maar er zal best een reden voor zijn maar die weet ik niet.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.