Volkswagen Passat: 1.8 92kw

Bouwjaar: 1997

Hoi
Heb gister een VW Passat 1.8 92kw op LPG-G3 gekocht en ik zie dat paar mensen zeggen dat die type motor is niet goed als je op LPG rijdt,maar ik zie net zo veel andere type's motoren die net zo veel problemen hebben met LPG.Volgens mij zit het probleem niet bij de auto maar bij de chauffeur zelf.Als je constant op LPG rijdt en nooit op benzine dan vraag je om problemen.Ook wat onderhoud betreft.Iederen die LPG koopt weet dat LPG auto wat meer onderhoud vraagt dan auto op benzine of diesel.

Geplaatst door

bubi (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

inderdaad. en op gas moet je koken en niet rijden :)


mvg

blijegeit 0
badge

18 jaar

en ik begrijp niet hoe een zwakkere motor (1.6) better is dan 1.8 van VW voor gas.Maakt het niet 1.6i meer toeren dan 1.8 20v.Is het niet hoe meer toeren hoe warmer motor.
En "blijegeit",je weet dat ze nu van alles brandstof maken(koolzaadolie,plastic,frituurolie).
Ik vind gas betrouwabaarder dan die andere en op gas rijden doen wij al 10-15 jaar dus is niet meer als vroeger dat je iedere week ziet ergens dat auto ontploft is door gasinstallatie

bubi 0

18 jaar

zelfs als je er op kookt gaat het nog mis.

;)

P. Kelder 0
badge

18 jaar

Ontploffende auto's op gas komen nog steeds voor hoor, laatst nog eentje gezien waar het luchtfilter van binnenstebuiten stond.....

Verder, hoop dat je geluk met het ding hebt, en er blij mee bent. Gas is lang niet altijd rampzalig, maar wel vaak.

Gas is voor CV ketels, dat is weer eens wat anders dan op koken.

audia4 0
badge

18 jaar

En daarom heb ik inductie :-) En een ketel op gas--> waar ik trouwens wel problemen mee heb :-(

volgwagen 0
badge

18 jaar

Op benzine moet je koken.. dat doen ze in het Leger nog steeds !! Op LPG kun je prima rijden. Over de verhalen van "ontploffende auto's e.d." moet je niet veel aantrekken. Men spreekt blijkbaar hierover 'back-fire" problemen, uit de tijd van G2 tijdperk.

milas 0

18 jaar

Ik heb hiervoor een Golf 1.6 74 Kw op G3 gehad rampzalig kreeg elk jaar 2x zijn beurt bij agit in Rijssen maar moest er bijna elke maand heen wat een ramp voor mij geen Gas weer...geef mij maar een TDI :-)

tonnie24 0

18 jaar

Heb de zelfde auto uit 1997, rijd er al 4 jaar in. Toen ik hem kocht stond de teller op 180.000km, tegenwoordig op 300.000km. Nog steeds geen enkel motorisch probleem. Ook is de kop eraf geweest ter controle, maar zag er zeer schoon uit.

Dus..... Gas hoeft niet slecht te zijn. Net wat Bubi zegt, het hangt allemaal van je rechter voet af.

CAN34 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.