Volkswagen Passat: achterklep slot van passat variant en centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 115 pk

Beste mensen

Ik heb een vraagje over mijn centrale sluiting. De auto gaat gewoon opslot behalve mijn achterklep, ik kan gewoon via mij sleutel de rest van alle deuren opslot doen via het slot van mijn achterklep maar zelf gaat die niet op slot. en nog een vraagje van mijn achterklep, aan de slotvanger/slotgeleider die aan mijn achterklep zit gemonteerd zit een electrisch stekkertje ik dacht van 3 contact pinnentjes. 1 van die pinnentjes is afgebroken vanwege oxidatie zou dat temaken hebben met mijn centrale vergrendeling van mijn achterklep of niet ik hoor graag van jullie


hartelijke groeten A de Ruiter

adr2865

Geplaatst door adr2865 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

volgwagen (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik denk dat het probleem inderdaad in het stekkertje van je achterklepslot zit, deze werkt niet meer en de elektronica "denkt" dat de acterklep reeds gesloten is en stuurt de achterklep niet meer aan. Dus eerst het slot maar is vervangen.
Tevens denk ik dat je achterruitensproeier lekt( ik neem even aan dat het een variant is) deze lekt namelijk dan op het achterklepslot en daardoor is het stekkerje gaan oxideren. Helaas moet dan de complete wissermortor vervangen worden.

suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.