Volkswagen Transporter: Alarm doet raar na garagebeurt

Bouwjaar: 2001

Nadat mijn VW Transporter 2.5 TDI in de garage een grote beurt heeft gehad doet mijn Gemini Klasse 3 alarm vreemd. Zodra ik hem op alarm zet en hij 30 seconden pakt om de auto te screenen brandt het controlelampje constant, na de 30 seconden inschakeltijd gaat direkt het alarm af. Moet het alarm op de een of andere manier gereset worden of zoiets. Heb het wel al enkele keren met het resetsleuteltje gedaan op het dashboard maar geeft geen resultaat, of we doen het niet goed.

Bianca1263

Geplaatst door Bianca1263 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo..

het zou kunnen wezen ( de auto is immers voor een beurt zeg je in de garage geweest ) dat de extra gemonteerde motorkap schakelaar ( van het alarm) draad breuk of beschadigd of dat er een stekkertje los ligt!

dit zou idd, deze storing kunnen veroorzaken!

deze extra schakelaar bevind zich! in de nabijheid van het front..

paul,

Bianca1263 (0), 18 jaar geleden

Hoi Paul,

Bedankt voor je reactie, blijkt inderdaad aan de motorkapschakelaar te liggen, de motorkap heeft iets speling waardoor de schakelaar niet volledig ingedrukt wordt.

Groet, Bianca.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.