Volkswagen Passat: Alle deuren in storing

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Beste mensen, mijn passat is de weg kwijt als het gaat om de deursloten. Situatie: passat 1.6 zonder afstandsbediening dus handmatige CV. Als ik de bestuurdersdeur van het slot afhaal gaan beide voorportieren open alleen de achterportieren niet. Linksachter krijg ik dan nog handmatig open via de binnenkant maar rechtsachter krijg ik helemaal niet meer open. Als ik de hendel open gaat het pinnetje wel omhoog maar daarna ook direct weer naar beneden alsof er iemand aan zit te trekken.

Als ik rechtsvoor de deur van het slot afhaal gaat er geen enkele deur meer open. Linksvoor en linksachter moet ik dan handmatig openen en rechtsachter wil dan nog steeds niet open. Wat is hier loos?

BJ_S

Geplaatst door BJ_S (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Door waterlekkage komt het voor dat de comfortmodule is geslaagd voor z'n zwemdiploma.

Lijst op de dorpel bij linker voorportier verwijderen en even voelen met de hand onder de bekleding.
Voelt het daar nat heb je bingo....

Gr. paul

audia4 (0) PRO, 11 jaar geleden

Meestal hetgene wat paul aangeeft.

Echter heb ik recent eentje onderhanden gehad met soortgelijke klacht waarbij de steker die tussen de achterdeur en de B stijl zit totaal verrot was. De rubber balgjes waar de kabels door gaan zitten met plastik klik klemmetjes vast, die verouderen en breken waardoor water vrij spel krijgt in de stekker die aan de zijde van de B stijl zit.

Gezien de leeftijd van de wagen en de prijs van een origineel kabelboompje van een deur en het werk om dit te monteren heeft de soldeerbout en wat krimpkous dit probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.