Volkswagen Golf III : auto start niet als hij een tijd in de zon heeft gestaan.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Beste mensen,

Mijn auto start niet als hij een tijd in de zon heeft gestaan en het in de auto snik heet is van binnen.
Er zit een alarm systeem op en lijkt net of de start blokkering aanstaat, want je hoort de start motor helemaal niet, terwijl het alarmsysteem verder wel goed lijkt te werken. En als je de auto s`avonds als hij van binnen is afgekoeld, weer probeert te starten doe hij het meteen, wat soms ook wel werkt is de deuren van de auto een tijd openlaten staan zodat hij afkoelt.

zag op internet staan de het mischien aan relais 109 lag, maar als ik die er uit haal, en je probeert de auto te starten hoor je de start motor wel draaien.

de auto heeft er verder geen last van als je al gewoon aan het rijden bent.

heeft iemand mischien een idee in welke richting ik dit probleem moet zoeken?

bvd

andries

vwDijkstra

Geplaatst door vwDijkstra (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

andries ik denk toch aan het alarm systeem ik zou dat los koppelen en kijken of hij dan wel goed wil aanslaan/starten als het warm is dan heb je zekerheid.

groietjes jan.

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik denk dat het elektrische deel van het contactslot is.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.