Volkswagen Golf: kachelhuis vervangen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi (90pk)

Er is schijnbaar door de vorige eigenaar van mijn golf 3 geknutseld aan het kachelhuis. Dit aangezien 2 kabels van het kachelhuis losliggen (die van de warmteregeling en die van het soort blazen) de laatste werkt overigens wel gewoon maar de warmteregeling niet. Verder zit het kachelhuis onder de ducttape. Op deze auto zit ook airco, maar die werkt volgens mij dus niet omdat de warmteregeling niet werkt. Ik denk er dus aan om van de sloop een kachelhuis te scoren. Is dit een beetje makkelijk te vervangen of heeft iemand zelfs nog een betere tip. Bij voorbaat dank!

yacine1980

Geplaatst door yacine1980 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

nou makelijk je moet het dashboard uitbouwen en dat zal je best lukken als je de tijd er voor neemt ik kan je niet vertellen wat je los moet halen maar als je bezig ben zie je dat van zelf denk ik.

groetjes jan.

yacine1980 (0), 15 jaar geleden

Ik heb inmiddels het complete dashboard na flink wat zweten eruit. Nou blijkt het hendeltje van de warmteregeling afgebroken. Het gedeelte waar de airco radiator inzit is ook beschadigd (paar breuken in het kunstof omhulsel). Is het gedeelte complete kachelhuis met airco radiator vervangbaar. Zo ja waar kan ik zoiets krijgen (behalve dan bij de volkswagendealer).

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

ja dat is vervangbaar kijk op de sloop of zet het op de sloop lijn.


groetjes jan.

yacine1980 (0), 15 jaar geleden

Dank je ik ga het proberen!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.