Volkswagen Polo: Bak schakelt niet na vervangen koppeling polo 6R 1.6TDI

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6TDI

Ik heb het vliegwiel en de koppeling vervangen van mijn polo 6r 1.6TDI, nu zit alles weer in elkaar maar de bak wil niet schakelen. Ik heb het schakelmechanisme er niet af gehad, enkel de 2 kabels losgemaakt. Bij het monteren heb ik ze er weer op geklikt en geborgd. Wat doe ik verkeerd?

benniez

Geplaatst door benniez (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

benniez (0), 8 jaar geleden

Nee deze zit goed, stond op de plaat wat de bakzijde was.

De bak schakelt helemaal niet, motor heeft nog niet gelopen. Er lijkt iets niet goed te gaan bij de bediening?

Hans4040 (330) PRO, 8 jaar geleden

Kabels verwisseld..?

Groenouwe (0) PRO, 8 jaar geleden

Niet per ongeluk met de bak er uit tillen de afstel/blokeerpen ingedrukt bij het mechanisme op de bak? deze zit er om het mechanisme te blokkeren en de kabels af te stellen.(ik dacht die op deze bakken zit)

benniez (0), 8 jaar geleden

Probleem opgelost.

De voeding van de startmotor wees de verkeerde kant op waardoor het schakelmechanisme werd belemmerd in de slag.

Motor gestart, blijkt dat de koppeling niet werkt. De pomp in bak (slave) lekt een beetje, misschien dat deze er scheef in heeft gezeten en dat hem dat fataal is geworden? Eerst die maar eens vernieuwen :(

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.