Volkswagen New Beetle: Beetle 2.0 uit 2000 ratel bij 4000 rpm

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 L

Mijn New Beetle highline geeft een ratel vanuit het motorcompartiment bij 4000 RPM. iets eronder, geen probleem, iets erboven hetzelfde. Het klinkt alsof er iets loszit en resoneert, maar ik kan niets ontdekken wat los zit. km stand is slechts 68000, 2 maanden geleden distributieriem, rollen etc.. vervangen. bij 60000. de ratel komt mijn inziens van de kant waar de distributieriem zit.. herkent iemand dit?

sibbel29

Geplaatst door sibbel29 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Is dit na het vervangen van de riem gebeurt dat je het geluid hoort ? Anders even voorzichtig zijn om ermee te rijden en terug gaan naar de garage voor een controle voor er iets kapot loopt..

sibbel29 (0), 13 jaar geleden

nee, eigenlijk sinds gisteren dus 7900 km na het vervangen van de riem.. het rare is het is zo'n zelfde ratel als een afdekplaatje van een katalysator die gepotnageld zit en iets is losgetrilt...

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Inderdaad terug gaan naar die garage,maar is het een soort ringel geluid? Misschien zit er een bout los van motorsteun (al vaker meegemaakt) die ergens tegenaan aan het resoneren is.
Maar voor hetzelfde geld is het iets anders dus terug gaan en laat hun het horen.

sibbel29 (0), 13 jaar geleden

klopt het is een soort ringel geluid bij het toerental van 4000. ik ga terug en laat het weten...bedankt tot dusver.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Zeer waarschijnlijk motorsteun, even naar laten kijken want dat goort goed vast te zitten. (ach, iedereen maakt wel eens een foutje of wordt gestoord tijdens het werk...)

gr

Peco Power

sibbel29 (0), 13 jaar geleden

naar laten kijken. motorsteunen zitten goed vast, schijnt een hitteschild van het uitlaatspruitstuk te zijn. dinsdag even terug, dan zetten ze alle weer goed vast..

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Nou ik ieder geval niet iets ergs aan de hand.

sibbel29 (0), 13 jaar geleden

was inderdaad het hitteschildje van het spruitstuk en nog een hitteschildje tussen de kat en het begin van de einddemper. bedie vast latten zetten en de rammel is weg! gelukkig inderdaad niets ernstigs ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.