Volkswagen New Beetle: Ruit zakt automatisch

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

De rechter ruit zakt soms tijdens het rijden automatisch naar beneden en is dan niet meer omhoog te krijgen. En als je m dan een tijdje stil laat staan de auto dan kan je m weer bedienen. Er zitten geen foutcodes in. De bedienings schakelaars zijn vervangen. Gekeken voor draadbreuken kon ik niet vinden. Iemand een idee?
groeten ed.

at

Geplaatst door at (10) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Edwin

Raammotor is voorzien van een knelbeveiliging, loopt het raam niet te zwaar ?

Gr. paul

marcel7031 (0) PRO, 13 jaar geleden

Koppel de linkerdeur eens af. De slotmodule wil daar wel eens raar doen. Ook al eens gehad dat er water in de stekkers zat.

at (10) PRO, 13 jaar geleden

Ik heb nu de stekker van het raam motor eraf gehaalt en er opnieuw opgezet en tot heden blijft die het goed doen. Maar de knelbeveiliging gaat toch alleen in werking als je het raam zelf bediend, toch niet als je gewoon aan het rijden bent?

at (10) PRO, 13 jaar geleden

Het probleem zat in de rechter schakelaar, we hadden alleen de linker vervangen omdat die lam was.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.