Volkswagen Golf 2003: Bsa 1.4 16v loopt niet goed

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Bsa, Motorinhoud (cc): 1400

Hoi iedereen wanhoop nabij gaat om onze golf hij loopt niet lekker niet op 4 cilinders maar ook niet op 3 dus op 3.5
En met uitlezen geeft hij aan overslag cilinder 1 en 2 !! Maar alles vervangen de bougies zijn nieuw de bobines zijn nieuw de distributie staat goed op tijd de injectoren zijn getest en zijn goed wat kan dit nog zijn !!!!!!

Vwgek12332

Geplaatst door Vwgek12332 , lid sinds 7 maanden geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Doe eens een cilinder lek test , al een keer meegemaakt dat de koppakking tussen de cilinders defect was , gaat hij ook niet beter van lopen , misschien weet je het ook al bij een compressietest als je geen gereedschap voor een lektest hebt.

Vwgek12332, 7 maanden geleden

Compressie is goed is met koude motor getest en warme motor maar gaan ik zeker doen een lek test kijken wat daar uit komt bedankt voor de tip

David Schutte (1), 7 maanden geleden

Ik las net iets op het internet hier boven aan de site een Cady die had breuk bij de kabels bij de lucht filter zitten vervangen en het was goed muschien heb je dit wel denk even mee wand het kan zo veel zijn als je er mee begind.

Heb je lucht masse meter wel goed dan wand bij mijn. Auto wou die niet trekken zonder dat ding had de stekker er toen vergeten op te zetten en liep die ook heel broert.

    Luchtmassa meter is goed want als ik de stekker er uit trek gaat die gelijk anders lopen - Vwgek12332, 7 maanden geleden

oldford PRO, 7 maanden geleden

Is er al eens naar de fuel trims gekeken?
Als die veel afwijken van 0% (meer dan 10) is er iets met het mengsel aan de hand, wat misfires kan veroorzaken.

    Zal eens vragen bij de garage moet ik vandaag heen omdat hun er ook niet meer uitkomen - Vwgek12332, 7 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.