Volkswagen Golf III : Centrale vergrendeling Golf 3

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9Td

Hallo,

De centrale vergrendeling van mijn golf werkt niet meer en de oorzaak hiervan is de vacuumpomp die niet meer draait. De pomp op zich is in orde, maar het is de stuurelectronica errond. Maar dit is nu al de 2de pomp in een half jaar tijd die ik zal moeten vervangen. Dus ga ik proberen om de print van de pomp zelf te herstellen, maar daarvoor heb ik het elektronische schema nodig. De code van de pomp is 1HO 962 257 G en de fabrikant is Hella. Kan er iemand mij helpen om het schema te bemachtigen? Heeft er iemand al ervaring mee? Welke componenten van de print gaan hiervan geregeld stuk?

Grtz,

Dries

dries8

Geplaatst door dries8 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=dries8]Dus ga ik proberen om de print van de pomp zelf te herstellen, maar daarvoor heb ik het elektronische schema nodig. De code van de pomp is 1HO 962 257 G en de fabrikant is Hella. Kan er iemand mij helpen om het schema te bemachtigen?[/quote]
Dit soort schema's liggen niet voor handen hiervoor zul je de fabrikant moeten benaderen.
Fabrikanten verstrekken doorgaand aan particulieren geen enkel schema.

De kortste weg is gewoon weer een ander pompje opscharrelen.

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.