Volkswagen passat 2.0 GT: Centrale vergrendeling met sleutelzender?

Bouwjaar: 1992

hallo,

Ik heb centrale vergrendeling met afstands bediening, nu wou ik graag weten is het ook zo te maken of kopen dat ik niet een losse zender heb maar de zender in de sleutel dit zou namelijk erg makkelijk zijn, maar weet niet of dit kan of wat dit kost.

Groeten henk

Henk4384

Geplaatst door Henk4384 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan meulenbeek (0), 20 jaar geleden

Zie pag 2 VW op deze site kolom 22. Passat & afstandsbediening.

Succes, JAN

Henk4384 (0), 20 jaar geleden

ja ok maar ik zou graag weten,

Of ik de losse handzender die ik heb ook iets kan kopen dat alles in de sleutel zit, en dat ik die losse zender niet meer mee hoef elkekeer

of kan ik bij de dealer een sleutel bestellen met zender erin die dan geprogrameerd kan worden?

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

als het een aparte zender is vermoed ik dat het geen originele afstandsbediening is, waardoor je niet bij je dealer terecht kunt om een zender na te bestellen.

Henk4384 (0), 20 jaar geleden

nee ok maar misschien dat ze een sleutel kunne bestellen met een zender die je een frequentie kan aanleren? of ergens anders misschien hoeft niet persee bij een dealer ofzo

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

dan denk ik dat je best eens kunt gaan horen bij een zaak van auto-alarmen. Zij kunnen weten waar je zoiets kunt krijgen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.