Volkswagen Passat: Climatronic

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19

Sinds een aantal maanden wordt de kachel niet warm als ik deze instel op een temperatuur van bijv. 21. Wanneer ik de temperatuur vraag naar 25 graden zet begint deze warm te worden.
Weet iemand hier een oplossing voor?

m.vr.gr.

M

Meeuwis

Geplaatst door Meeuwis (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

vermoedelijk zal er iets niet goed zijn met een bedieningsmotor van de kleppen.
laat de storing hiervan uitlezen.
komt daar niks uit laat de kleppen dan eens opnieuw in de bassisstand zetten.

groetjes jan.

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

En mocht je wel een storing hebben van 1 van de bedieningskleppen dan is advies om ze alle 4 te vervangen want in het ergste geval moet het dashbord eruit als je er 1 wilt vervangen en dan kan je ze net zo goed alle 4 vervangen want dan voorkom je dat je een jaar later storing hebt op een andere en dus dan weer dashboord eruit...

Is trouwens hetzelfde liedje bij de Golf 4 en Bora met climatronic.

TheoStek (0) PRO, 12 jaar geleden

Het probleem kan ook bij de interieurtemperatuursensor liggen zodat niet meer de juiste temperatuur gemeten wordt, meestal het gevolg dat het ventilatortje vast zit door aangezogen stof.
Tempsensor vind je in het bedieningspaneel achter een klein roostertje, controleer of zich daar stof op bevind en of het ventilatortje draait ? zoja met beleid schoonblazen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.